Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

The Barber Shop får en damavdelning!

Från och med fredag den 1/12 kommer äntligen kvinnor också kunna klippa sig hos The Barber Shop i Gallerian Piteå, då en damfrisörska börjar på salongen. Detta innebär att salongen går från att endast klippa kortare frisyrer till att nu även kunna klippa långt hår.

”Det känns jätteroligt och spännande” säger salongens ägare Abdullah ”Abbe” Jamal och fortsätter ”vi vill komplettera och komplettera vår salong med en damfrisör då det är något som våra kunder efterfrågat.”

Att erbjuda damklippningar och färg i salongen är något som Abbe velat länge, men omständigheterna under pandemin satte stopp för planerna. Framförallt har man velat hitta rätt person med rätt erfarenhet – vilket man nu äntligen gjort.

Jätteroligt tycker vi i Gallerian och hälsar den nya frisören välkommen. Kolla gärna in salongens öppningserbjudande i deras sociala kanaler!