Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

I år bjuder vi in till en arktisk jul Gallerian – med tomtebesök varje advent, julmarknad varje adventshelg och roliga aktiviteter hela vägen fram till jul.

Julskyltningen blir startskottet för Gallerians julfirande. Vi startar dagen med avtäckandet av vårt vinterland, som även är platsen där tomten kommer husera varje advent. Vi bjuds på stämningsfull julmusik och bjuder in till julmarknad. Dagen i ära kommer Tornedalens Textil hela vägen ner från Haparanda och säljer sina populära Tornedalshandskar. På julmarknaden hittar vi även flera lokala aktörer, kreatörer och konstnärer. Piteåkonstnären @pastelae har skapat årets julstjärna och kommer finnas på plats för att avtäcka julgranen. Även aktuella Piterevyn är på plats och pratar om sin kommande föreställning. Det blir en fullspäckad julskyltning och tomten är såklart på plats hela dagen för att ta emot barnens önskelistor.

Utöver de återkommande aktiviteterna – julmarknad & tomtebesök – så bjuds vi på olika trevligheter varje adventshelg. Den 9/12 tar Grinchen över tomtens plats och gömmer julklappar runtom i Gallerian. En rolig dag där barnen kan leta paket och fota sig med Grinchen. Tredje advent är det julshoppinghelg i stan med extraöppet till kl. 17 både lördag och söndag. Den 22:a har vi Julklappskväll kl. 18-21. En hemvändarkväll där vi kan umgås och shoppa julklappar. Röda Lyktan har AW med musikquiz (live), vi tävlar ut julklappar till hela familjen och på vår paketinslagningsstation kan ni både bli inspirerade och slå in era julklappar. Även Åhléns och Hem Ljuva Hem har öppet denna kväll.

Vi ser fram emot julmånaden och vi hoppas att du också gör det. I våra evenemang på Facebook delar vi med oss av körschema för varje helg. Följ oss där så missar ni ingenting. Varmt välkomna att fira in julen tillsammans med oss i Gallerian Piteå.