Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

I år blir julen extra magisk hos oss i Gallerian – med tomtebesök varje advent, julmarknad varje adventshelg och roliga aktiviteter hela vägen fram till jul.

Julskyltningen blir startskottet för Gallerians julfirande. Vi startar dagen med avtäckandet av vårt vinterland, som även är platsen där tomten kommer husera varje advent. Kvinnojouren Lillasyster klär julgranen som årets utvalda förening. Vi bjuds på stämningsfull julmusik och bjuder in till julmarknad. Dagen i ära kommer Tornedalens Textil hela vägen ner från Haparanda och säljer sina populära Tornedalshandskar. På julmarknaden hittar vi även flera lokala aktörer, kreatörer och konstnärer. Även aktuella Piterevyn är på plats och pratar om sin kommande föreställning. Det blir en fullspäckad julskyltning och tomten är såklart på plats hela dagen för att ta emot barnens önskelistor.

Julen fortsätter i magins tecken. Utöver de återkommande aktiviteterna, julmarknad & tomtebesök, så bjuds vi på olika trevligheter varje adventshelg. Andra advent blir det pepparkakshusbygge i huset. Tredje advent bjuder vi in till julpyssel för hela familjen tillsammans med the80sme – Piteås egna DIY-influencer. Fjärde advent blir del av en julshoppinghelg, då vi bjuds på julmusik och glögg. Julen är inte till för stress och annat tråkigt. Därför har vi extraöppet till kl. 19 på torsdagen den 22/12, för att våra besökare ska hinna klart med julshoppingen i tid för uppesittarkväll och allt annat som hör julen till.

Vi ser fram emot julmånaden och vi hoppas att du också gör det. I våra evenemang på Facebook delar vi med oss av körschema för varje helg. Följ oss där så missar ni ingenting. Varmt välkomna att fira in julen tillsammans med oss i Gallerian Piteå.

PS. Vi har fortfarande några lediga platser till vår julmarknad. Intresserad? Vänligen kontakta vår centrumledare Nikita på galleria@wallstens.se eller 072-241 33 74.