Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

Med de nya restriktionerna som kommit vill vi i Gallerian passa på att tacka våra fina kunder som väljer att stötta den lokala handeln genom att handla hos oss samt visar hänsyn och håller avstånd till varandra. Vi alla önskar ju ha ett levande centrum när allt detta är över. Visste ni att alla våra butiker har lösningar för de som inte kan besöka oss? Nu är perfekt läge att ta del av denna fina service och verkligen engagera oss att vara en local hero i jul. Butiker erbjuder olika lösningar som hemleverans, abonnera butiken innan eller efter stänging, eller möta er utanför Gallerian för att lämna över era varor samt handla via sociala kanaler.
Kontakta varje enskild butik för mer information:

https://www.gallerianpitea.se/2020/04/27/vad-kan-gallerian-gora-for-dig/

Vill ni besöka Gallerian när det är mindre kunder hos oss och det är då väldigt naturligt att hålla avstånd mellan klockan 16-19.00 vardagar och söndagar hela dagen.

Julen i år går i omtänksamhets tecken och vi tänker om de som handlar julklappar gör detta i god tid för allas välmående.