Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

 

Lämna in gammal medicin hos Kronans Apotek.
Läs här nedan varför:

Gammal medicin eller läkemedel som blir över kan inte slängas hur som helst. Lämna in medicinen på Kronans Apotek så ser vi tilll att de inte skadar vår miljö eller vårt dricksvatten. Medlemmar får bonuspoäng som tack för hjälpen och vi alla får en friskare planet!

Vad ska lämnas in?

Lämna in alla överblivna läkemedel och allt som kan innehålla rester av läkemedel, till exempel inhalatorer och nikotin- eller hormonplåster. Övriga förpackningar källsorteras precis som andra förpackningar. Kanyler läggs i avsedda kanylburkar. Du kan få kanylburkar av oss vid ditt nästa besök.

Samla allt i en genomskinlig plastpåse och lämna in till ditt närmaste Kronans Apotek.

Som tack för din miljöinsats ger vi 200 poäng till dig som är klubbmedlem när du lämnar in dina gamla mediciner (som mest 5 gånger per år).

 

Du kan lämna in läkemedel hos Kronans Apotek i Gallerian.