Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

Augusti går mot sitt slut och så även sommaren med allt vad det innebär av rikligt med sol, värme, grönska, starka färger och vackra blommor. Så är det ju visserligen men inte om man tittar bland butikernas nyheter. Där verkar det som att vi får fortsätta njuta av en del av sommaren. Höstens mode 2018 visar så här inledningsvis upp en riktigt BLOMMIG sida 🌺🌻🌸
Företrädesvis är det stora blommönster men det finns även de småmönstrade. Alltifrån tydliga blommor i starka färger till blommor åt det grafiska hållet i nedtonade färger. Här väljer man så klart efter tycke och smak men det finns en viss poäng med att välja färger, mönsterbild anpassat efter sin kroppstyp, längd och storlek. Det är skönt när mönster och färger harmonierar med den man är.
Så gå nu ut i Gallerians butiker och frossa i blommor så får vi behålla sommarkänslan ännu ett tag 💐 och vill ni ha hjälp att shoppa så hör av er till mig.
Med en Personal Shopper blir shopping lustfyllt, medvetet och enkelt.
/ Ann-Sofie Sköld Åberg
070-6891983