Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

Bästa kund,
Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset (COVID-19) har på hela samhället vill vi ge en kort uppdatering hur Gallerian arbetar med denna situation. Vi följer naturligtvis utvecklingen och de råd samt regler som folkhälsomyndigheten m.fl. instanser går ut med i syfte att i möjligaste mån begränsa spridningen.
Vi har bland annat utökat städning på utsatta områden samt satt upp skyltar med direktiv om handhygien. I entrén finns en behållare med handsprit som du som kund gärna får nyttja. Vi har automatiska utrop som kommer frekvent som en påminnelse om att hålla avstånd till varandra. Skyltar uppsatta på olika platser i Gallerian påminner också om vikten av att hålla avstånd samt god handhygien. Vi är tacksamma om du som kund också vill tänka på detta när ni besöker oss.
De dagar och tider där det kan uppstå högre besöksfrekvens planerar vi ha en värd på plats i Gallerian som hjälper till att påminna om att hålla avstånd samt agera om nödvändigt efter uppsatta rutiner. Butiker erbjuder i rådande situation olika lösningar som du som kund kan nyttja för att fortsätta stödja den lokala handeln. Här hittar du dem https://www.gallerianpitea.se/2020/04/27/vad-kan-gallerian-gora-for-dig/

Med anledning av den nya lagen har vi infört ytterligare åtgärder enligt nedan:

– Installerat besöksräknare i realtid som skickar larm om antal besökare överstiger tillåten gräns.

– Tagit bort alla sittplatser på gemensamma ytor.

– Skyltar hängs i huvudentré som visar ingång/utgång.

– Uppdaterat skyltar i Gallerian.

Vår ambition är som alltid att din upplevelse hos oss skall vara av högsta nivå, såväl under normala omständigheter som vid rådande tillfälle.

Ta hand om varandra!

  • Stanna hemma vid minsta symtom eller om du tillhör riskgrupp.
  • Håll avstånd till andra besökare hos oss i köer etc.
  • Tvätta händerna.
  • Vi har generellt mindre besökare vid kl. 14-16 och kl. 17-18 vardagar. Som en hjälp till att planera ditt besök kan du i följande länk se generellt kundflöde i Gallerian https://www.gallerianpitea.se/2020/11/13/kundflode/