Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

Bästa kund,
Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset (COVID-19) har på hela samhället vill vi ge en kort uppdatering hur Gallerian arbetar med denna situation. Vi följer naturligtvis utvecklingen och de råd samt regler som folkhälsomyndigheten m.fl. instanser går ut med i syfte att i möjligaste mån begränsa spridningen. Rekommendationen från myndighetshåll till alla är att man ska stanna hemma om man känner sig sjuk, befinner sig i riskgrupp och att man ska vara noga med handhygienen.
Vi har bland annat utökat städning på utsatta områden såsom toaletter samt satt upp skyltar med direktiv om handhygien. Vi är tacksamma om du som kund också vill tänka på detta när ni besöker oss.
En sak som det har varit mycket diskussion kring är reglerna om begränsningar av antalet personer som får samlas på ett ställe. Där har vi konstaterat att Gallerian Piteå som byggnad och samlingsplats enligt den information som myndigheterna gått ut med inte omfattas av dessa begränsningar.
Vår ambition är som alltid att din upplevelse hos oss skall vara av högsta nivå, såväl under normala omständigheter som vid rådande tillfälle.

Under dessa omständigheter kommer Gallerian ha avvikande öppettider tillsvidare. Vissa butiker kommer följa dessa och de butiker som har ordinarie öppettider kommer uppdateras kontinuerligt på social media.

Mån-fre: 11-18
Lör: 11-15
Sön: 12-16 (Frivilligt öppethållande)

Ta hand om varandra!

  • Stanna hemma vid minsta symtom eller om du tillhör riskgrupp.
  • Håll avstånd till andra besökare hos oss i köer etc.
  • Tvätta händerna.
  • Vi har generellt mindre besökare vid kl. 14-16.