Hämtar öppettider... VISA ÖPPETTIDER

Välkomna att fira Kärleksvecka hos oss i Gallerian!

Kärleksveckan hos Gallerian kommer vara en vackert dekorerad Galleria fylld med fina erbjudanden och evenemang.

Kom in och handla för 300kr eller 3 produkter från samma butik och var med och tävla i Gallerian om din chans att vinna
-En övernattning på Piteå stadshotell för 2
-Ett presentkort på Resia värde 500kr
-Ett presentkort på Gallerian värde 1000kr
-En goodiebag från: MQ, Kjell&Co, Lindex, Scorett, Eurosko, Hälsokraft och Kronans Apotek.

Lördag den 9/2 mellan kl.12-16.00 kan ni komma och träffa underbara Linda från Kärleksbutiken. De första 30 personerna som besöker hennes monter får en romantisk goodiebag. Dessutom lottar hon ut en romantisk presentkorg till värde av 1000kr. Vi är så otroligt glada att ha Linda hos oss, kom gärna förbi och säg hej!

Onsdag den 13/2 kan ni köpa fina blommor från Sinnenas Ateljé mellan kl. 11-15.00 på entréplan. Anna kommer även visa upp andra vackra och inspirerande buketter. Köp dina blommor dagen innan Alla Hjärtans dag och ge de med en frukost på sängen.

Röda Lyktan erbjuder Middag för två men betala för en på Alla Hjärtans dag. Bjud den du håller kär eller en vän och välj mellan Fläskfilé med pomfrits eller Gnocci med tomatsås och parmesanost

Torsdag den 14/2 finns Resia hos oss. Kom och prata varmare resmål med dom och ta med en katalog och dröm dig bort från kyla och snö.
Samma dag hittar ni Hjärt & Lungfonden på nedre plan utanför Apoteket. Kom och kolla blodtryck och prata hälsa och välmående med dom.

Varmt välkommen till oss i Gallerian!